Musicalworkshop in dansstudio Masal

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op zondag 31 mei 2015 wordt in dansstudio Masal een musicalworkshop voor kinderen verzorgd. Hieraan wordt meegewerkt door Mylene & Rosanne en door Cheyenne. De workshop is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.  

Mylene & Rosanne zijn bekend als winnaressen van het AVRO Junior Songfestival 2013 met hun liedje 'Double Me'. Hun nummer 'Me & My Selfie' is al miljoenen keren bekeken op YouTube. Mylene & Rosanne volgen de vooropleiding aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en waren onder meer te zien bij Kinderen voor Kinderen en in de musicals
Joseph, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek en Waanzinnig Gedroomd.

Tijdens de workshop worden ze bijgestaan door Cheyenne Boermans. Cheyenne is al van jongs af aan bezig met zingen, dansen en acteren en studeert momenteel aan het conservatorium te Rotterdam, afdeling muziektheater. Cheyenne was finaliste van het AVRO Junior Songfestival
2009, onder meer te zien in de musical Joseph en zingt momenteel in de popgroep Jump.

Tijdens de musicalworkshop zullen Mylene & Rosanne en Cheyenne werken aan één of twee ensemblenummers uit een bekende musical. Ze gaan tijdens deze workshop aan de slag met alles wat bij musical hoort; dans, zangtechniek, acteren, spel en performance. Aan het eind van de workshop geven de kinderen een uitvoering van hetgeen zij tijdens de workshop hebben geleerd. Ouders en familie zijn welkom om de uitvoering bij te wonen.

Deelnemen aan deze workshop kost € 15,- per kind. De aanvang is om 14:00 uur en het duurt tot ongeveer 16:15 uur met een korte pauze waarin de kinderen een glaasje limonade en wat lekkers krijgen. Wil je meer informatie over de musical workshop of wil jij je aanmelden? Dat kan via [email protected] of via het contactformulier op de website www.dansstudiomasal.nl/contact.htm. Voor deze workshop geldt een minimaal en een maximaal aantal deelnemers. Indien het minimale aantal deelnemers niet gehaald word dan zal de workshop niet door gaan.

Dansstudio Masal is gevestigd aan de Kuikensweg 82a. Telefonisch contact is mogelijk via nummer 06 50477206.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing