Muziekfestijn voor senioren in feestweek

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Ook dit jaar zal de Lions Club Beverwijk tijdens de komende feestweek een muzikale middag aanbieden aan de senioren van Lommerlust, Huis ter Wijk en Nieuw Akerendam. De voorbereidingen zijn in volle gang en afspraken met de optredende artiesten zijn gemaakt. En als de schijn niet bedriegt, is er ook dit jaar niet alleen voor de jongere Beverwijkers veel muzikaal te genieten in de tweede week van augustus.

In 2011 heeft de Lions Club Beverwijk in de woonvormen voor senioren optredens van Imca Marina en Willeke Alberti verzorgd. Deze optredens waren een groot succes en hebben de bezoekers een fantastische middag bezorgd. Reden voor de Lions Club om ook in 2012 deze activiteit voor de ouderen in de Beverwijkse samenleving te organiseren.

Op woensdag 8 augustus en op vrijdag 10 augustus van 14.30 - 15.30 uur zal Dennie Christian optreden in respectievelijk Lommerlust en Huis ter Wijk. Tenslotte zal Ronnie Tober op zaterdag 11 augustus van 15.30 - 16.30 uur een optreden verzorgen bij Nieuw Akerendam.
Hun repertoire zal bij menig bezoeker een 'sentimental journey' naar vroegere dagen betekenen.

Activiteiten zoals deze optredens kunnen de Lions aanbieden dankzij sponsoren, de inzet van de leden en personeel en vrijwilligers van de huizen en vanuit de opbrengst van het door de Lions Club Beverwijk georganiseerde "Kennemer Jazz 2011".

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing