Muziekwinkel Mono’s opent op zaterdag 11 februari.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Vanaf zaterdag 11 februari a.s. kent de IJmond sinds lange tijd weer een platenzaak binnen haar gemeentegrenzen. Op die datum namelijk wordt om 12.00 uur de platen- en cd winkel Mono’s aan de Jan van Scorelstraat 50 in Heemskerk officieel geopend voor het winkelend publiek. 

Muziekliefhebbers en muzikanten Michel Tuin en Marco Nicola starten hun speciaalzaak in vinyl en CD’s op feestelijke wijze en hebben twee ikonen van het vorige vinyl-tijdperk bereid gevonden om de openingsplechtigheid te verrichten: Aad Molenaar en Frank Kraaijeveld.

Vinyl is terug en dus ook in Heemskerk. Mono’s legt dan ook de nadruk op de verkoop van de overbekende zwarte schijf. Voornamelijk tweedehands, maar ook veel nieuw. In het assortiment LP’s en CD’s bevinden zich met name de meer gezochte titels. Prog rock, folk rock en pop rock zijn alom vertegenwoordigd. Maar ook sixties, nederbeat, soul/funk, country, indie en metal zijn op voorraad. Behalve vinyl en CD’s biedt Mono’s de muziekliefhebbers uit de wijde regio ook een ruime selectie van muziek-DVD’s aan. Verder nog de nodige memorabilia en muziekboeken. 

Tuin: We hebben ontzettend veel leuke ideeën en we hopen die langzaam maar zeker te kunnen gaan realiseren. De bedoeling is om Mono's in ieder geval voor alle muziekliefhebbers uit de IJmond een goed adres in het centrum van Heemskerk te laten zijn. Een plek waarvan je zeker weet dat je iets vindt van je gading en muziek kunt ontdekken die je nog niet kende.

Nicola: Mono's krijgt de uitstraling die we voor ogen hadden staan. Het sprekende zwart geel wit voor de huisstijl en veel hout voor het interieur. Laid back, duidelijk en gezellig. We hielden ons steeds voor: Het moet een winkel worden waar we zelf als klant de volgende dag weer heen zouden gaan.

De officiële opening vindt dus plaats op zaterdag 11 februari om 12.00 uur. Aad Molenaar, bekend in de IJmond van zijn vroegere, gelijknamige platenzaak in Beverwijk en Frank Kraaijeveld, frontman van de IJmondse formatie De Bintangs zullen gezamenlijk de opening verrichten.

Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn, waarna direct gewinkeld kan worden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing