Muzikaal feest in muziekfort op 11 september

BEVERWIJK - Tijdens het werelderfgoedweekeinde wordt in het muziekfort aan de Sint Aagtendijk een muzikaal feestje gevierd. Het is dit jaar twintig jaar geleden dat de unieke verdedigingslinie De Stelling van Amsterdam tot UNESCO Werelderfgoed werd benoemd. 

De stelling mag zich meten met imposant erfgoed zoals de Chinese Muur en de piramides van Gizeh. Het Fort aan de Sint Aagtendijk is gerestaureerd. Een unieke samenwerking tussen Stadsherstel Amsterdam, Landschap Noord Holland en Stichting Fortpop Beverwijk, mogelijk gemaakt door de
Provincie Noord-Holland. Het Fort aan de Sint Aagtendijk in Beverwijk wordt voor een deel al 25 jaar gebruikt, onderhouden en beheerd door Stichting Fortpop Beverwijk. Het fort heeft inmiddels een bredere functie gekregen als Muziekfort: een centrum voor muziek in de ruimste zin van het woord.
In september 2016 wordt het gehele fort in gebruik genomen als Muziekfort door de Stichting Fortpop Beverwijk.

Muzikaal Programma
Opening 11:00 uur, aansluitend zal Paint Dry het muziekfestival openen. Zij spelen instrumentale funky/jazzy liedjes en zijn gevormd op het Centrum van de Kunsten Beverwijk. De gemiddelde leeftijd is 15 jaar en het repertoire bestaat uit funk, pop, jazz en zelfs filmmuziek. Vervolgens zal het Young Pop Collective voortgekomen van de Muziekschool Heemskerk (nu Cultuurcentrum Heemskerk) acte de présence geven op het podium op deze unieke locatie.
Vanaf 13:00: Mell en Robin, Grada & the Lounge Factory, Supermoon en Tony Clifton. Het fort en het eiland zijn te bezichtigen en er zullen in de nieuwe ruimtes verrassende dingen gebeuren. Graag vertellen de mederwerkers je daar over hun toekomstplannen.

Openingingstijden: 11:00 en 18:00, toegang: gratis. Parkeren: gratis
Geen pin! Meer info is te vinden op www.muziekfort.nl en op Facebook.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing