Muzikale cabaretvoorstelling 'Hulphond'

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Martine Sandifort en Remko Vrijdag staan op 14 februari 2014 in het Kennemer Theater met de voorstelling 'Hulphond', die wordt omschreven als een muzikale cabaretvoorstelling.

Martine Sandifort vormde met Alex Klaasen het succesvolle duo Klaasen en Sandifort; Remko Vrijdag speelde de zalen plat met een al even succesvol trio, De Vliegende Panters. Op televisie waren beiden te zien in programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Dr. Ellen, Toscane en Het Klokhuis. De afgelopen maanden waren zij veelvuldig te zien in DWDD als Mark Rutte, Jolande Sap, boer Aad en boerin Henrieke. Nu spelen deze twee oud-klasgenoten (Akademie voor Kleinkunst) eindelijk samen in het theater!
 
Hulphond is een muzikale cabaretvoorstelling voor en door mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken: een stel dat het in de broek doet van verliefdheid, een suïcidale corpsbal, een dove zangdocent en een gemankeerde homotherapeut stoeien met zichzelf, hun relaties en het leven. Grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend. Vrijdag & Sandifort spelen alsof hun leven ervan afhangt. En misschien is dat ook wel zo.

Kaarten vanaf € 20,50 voor vrijdag 14 februari om 20:15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa: 0251 221453.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing