Na elf jaar, terug van weggeweest Pasar Malam Beverwijk.

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Begon met een grapje tussen vriendinnen wie maakt de lekkerste saté gerechten. Snel waren wij er al uit. Dat zijn wij in ieder geval niet. Waarom geen Pasar organiseren. Ja riep er één. Das wel een dingetje!

Na een Facebookpeiling gedaan te hebben zagen wij dat de behoefte hoog is en zeer verrassend, meerdere generaties zouden het geweldig vinden als de Pasar Malam zou terugkeren.

De nieuwe PMB was geboren. Op basis van €0,- euro zijn wij het avontuur aangegaan. Een aantal maanden later in samenwerking met grote, kleine bedrijven, bands/artiesten, met een leger aan vrijwilligers en stagiaires gaan wij u op zaterdag 8 juni 2019 Pasar Malam Beverwijk presenteren...

Wat is een Pasar Malam?
Een Pasar Malam (Indonesisch/Maleis voor avondmarkt) is in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië en Singapore), maar ook in Taiwan en Hongkong, een markt die 's avonds opengaat.

Men verkoopt er groente, fruit en andere etenswaren, maar ook speelgoed, kleding en gezellige muziek.

Pasar Malam Beverwijk pakt het iets anders aan. Absoluut de Indonesische markt maar met als thema "leven en oud worden!"
Een complete dag met heerlijk eten, de voetjes van de dansvloer op muziek van geweldige bands en artiesten. Kids kunnen zich top vermaken op de Kids Pasar. Spelen en bewegen, spelletjes, schmink, kleuren/ knutselen en heel bijzonder, maak je eigen vlieger! Behalve het bewegen, lekker eten is voor ieder wat wils waar massages, beauty en gezondheid centraal zal staan. Maar vooral GENIETEN! Ook gaan we een rondje Indo Bingo spelen met een Super Loterij. Laten we niet vergeten de verschillende demo's die verzorgd worden door onze eigen trainer Roy Tan (Kickboksen) van Cardio Fitness Beverwijk voor zowel de jongste als de oudere generatie en een geweldige demo van Pencak Silat Manyang uit Krommenie. Deze sport ook bekend onder de kids van Ninja Nanny op NPO.

Verschillende culturen zal u als bezoeker verrassen. Wij hopen dan ook die verschillende culturen samen te brengen en honderden mensen te laten genieten van deze dag. Wij hebben er zin in. U toch ook?

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing