Nancy en Eddie Visser te gast bij Radio Beverwijk

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Wekelijks wordt in het programma "Bekijk 't Maar" bij Radio Beverwijk een arrangement van feestboot MS De Jordaan voor twee personen weggegeven. De winnaar mag samen met een introducée aan boord stappen van de gezellige feestboot die uitvaart vanaf de steiger achter het centraal station in Amsterdam. Gedurende een meer dan drie uur durende tocht langs Amsterdam krijgen de bezoekers het ouderwetse Hollandse gevoel met een traditioneel stamppotenbuffet en de hits uit onze hoofdstad, gezongen door Nancy en Eddie Visser. Aanstaande zondag bezoekt het zangduo de studio van Radio Beverwijk.

Iedereen die benieuwd is naar het bijzondere arrangement dat door Radio Beverwijk wekelijks wordt weggegeven tijdens de prijsvraag in het programma "Bekijk 't Maar" doet er verstandig aan zondag tussen 19:00 en 21:00 uur goed te luisteren. Presentator Maus Granaat zal met Nancy en Eddie in gesprek gaan en ongetwijfeld zal er worden toegelicht wat zich zoal afspeelt op de feestboot die iedere donderdag, vrijdag en zaterdag uitvaart. Het is aan boord in elk geval altijd Hollands wat de klok slaat, met naast stamppotten natuurlijk ook rookworst, een speklap, een gehaktbal en diverse salades. Het nagerecht bestaat uit oer-Hollandse toetjes als vla-vlippen, een advocaatje met slagroom, of boerenjongens (en -meisjes) met ijs. Nancy en Eddie spelen met de gasten een muzikale bingo en zingen samen diverse hits uit Amsterdam, maar ook internationale hits staan op hun repertoire. Zondagavond hoort u er nog veel meer over in het programma "Bekijk 't Maar" bij Radio Beverwijk...!

Overigens worden er in het rechstreekse radioprogramma tussen 19:00 en 21:00 uur nog meer prijzen weggegeven, zoals entreekaarten voor het Joods Historisch Museum in Amsterdam, vrijkaarten voor theatervoorstellingen in de regio en wekelijks is een diner voor twee bij restaurant De Open Keuken te winnen. De prijsvraag wordt gepubliceerd via de website www.bekijktmaar.com maar is ook in het radioprogramma te horen. Deelnemen kan door online het deelnameformulier in te vullen of door tijdens de uitzending te bellen naar de de studio (0251 254958). Volgende week, op zondag 29 januari 2012, verwacht presentator Maus Granaat één van de grote musicalsterren van ons land in de studio, te weten Joke de Kruijff. Zij schitterde onder meer in "Les Miserables", "The Phantom Of The Opera", "Chess" en "Chicago", maar verleende haar stem ook aan verschillende karakters in animatiefilms. Het programma "Bekijk 't Maar" wordt elke woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur herhaald.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing