Nederland leest de toekomst: Robotica

Door: Jan Pronk

IJMOND - Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt aan, in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? Lees de toekomst. Praat mee over robotica en krijg het boek Ik, robot cadeau.

 Het jaarlijkse cadeau van de Bibliotheek

Het thema van Nederland Leest is ‘robotica’ en het boek dat je in november in de bibliotheek gratis kunt krijgen is: Ik, robot van Isaac Asimov. Het is een futuristische vertelling rond een robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. (zolang de voorraad strekt)

 Activiteiten

Heel november zijn er allerlei gave, futuristische en gezellige activiteiten bij Bibliotheek IJmond Noord. Bijvoorbeeld met Bas Haring nadenken over de toekomst, met Niki Korteweg praten over Een beter brein, hersenkrakers en braintrainers oplossen, scrabbelen met scrabbleclub Weerwoord of samen sudoku’s oplossen. Of kom naar de presentatie van Mieke Lansbergen over de samenwerking van de ogen bij het lezen bij Presenteer & Informeer (het open podium van de bibliotheek). Voor data en tijden zie de maandagenda of de website.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing