Nico met z'n kliko & Cleanup day op Kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Verbaas jij je ook over alle troep die rondslingert? Deze maand staat in het teken van de landelijke Cleanup. Op woensdagmiddag 30 augustus komt Nico met z'n kliko een wervelende, leerzame goochelshow geven. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?  

Goochelshow  

Deze middag zal Nico om 14:15 uur en 15:15 uur een wervelende goochelshow geven in gezelschap van z'n kliko en al het afval. Nico is in Nederland vijfvoudig kampioen goochelen en zijn trucs zijn vliegensvlug én leerzaam. Reserveren vooraf is niet nodig, je kunt gewoon aansluiten. Na afloop krijg je zelf iets mee om jouw eigen omgeving schoner te maken.  

Het belooft een leuke en leerzame middag te worden. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, maar ook hartstikke leuk voor ouders en grootouders. Deelname is gratis en iedereen is welkom! Kom jij ook? 

 

NME Beverwijk  

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op

www.nmebeverwijkheemskerk.nl voor meer informatie neemt u contact op vi [email protected].

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!   

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing