Nieuw enthousiast koor in de IJmond: 'Enjoy'

Door: Ab Jenema

Heemskerk - Er is een nieuw  enthousiast gemengd koor in de IJmond onder leiding van een eveneens enthousiaste muzikaal leider en dirigente Anja van der Ploeg. Het koor heeft de naam 'Enjoy' gekregen.

Het koor heeft een veelzijdig repertoire :  pop bv liederen van Abba,Simon & Garfunkel, What a wonderful   world, nieuwe liederen, musical  en alles wat ertussen zit..…. en niet  onbelangrijk wat het koor zelf ook graag zingt !

De liederen die het koor gaat zingen  worden door Anja zelf gearrangeerd  en voor het koor geschikt gemaakt en we werken met midifiles. Hierdoor studeren de zangers  de liederen nog sneller in kunnen de zangers en de luisteraars nog meer genieten van de muziek die zij zingen en horen . Ook zal aandacht besteed worden aan het zingen zelf.

Het Heemskerkse Koor  ENJOY wil van zich laten horen op Festivals , Korenroutes,  zomipo, Kerst ...

De repetitieavond is op maandagavond van 19.30-21.30 uur in het centrum van Heemskerk

We zijn nog op zoek naar alten en sopranen…..

De dirigente Anja van der Ploeg geeft leiding aan verschillende koren en heeft daar jaren  ervaring mee.Ze is afgestudeerd  aan het Conservatorium in Amsterdam, heeft  een grote  concert- en lespraktijk. Geeft ook in het buitenland concerten. Incidenteel   componeert zij ook muziek voor ensembles / instrumenten /koren.. 

Nieuwsgierig geworden ? Zing je graag of wil  je dat graag leren ?

Kom dan vrijblijvend bij ons kijken, meezingen, wie weet…

Open repetitieavonden: 24 juni, 1 juli en 8 juli..

Voor info een aanmelden : [email protected] of 

06-17409516 ( sms geen app )

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing