Nieuw horeca-concept op De Bazaar
BEVERWIJK - Topkok Gerard Vijverberg en zijn vrouw Linda starten het concept 'Onze' op De Bazaar, met als eerste in Nederland chocolade kebab. Op donderdag 14 mei opent 'Onze Flensjes' haar deuren. Allerlei mogelijke combinaties flensjes zijn zelf samen te stellen. Van hartig tot zoet. Vervolgens wordt dit gerecht bereid terwijl je wacht.
Als eerste in Nederland heeft deze concept store een grote kebab machine, waar geen vlees maar chocola in zit. Deze chocolade kebab wordt in schilfers afgesneden, gaan in een flensje, waarop vervolgens een topping naar keuze gaat. Bij 'Onze' wordt front-cooking gecombineerd met kleine concept stores. Het hele proces van ingrediënt tot en met bereiding is in het zicht van de bezoeker. "Ik wil toegankelijk en lekker eten maken, tegen een goeie prijs. En ik wil ook met de beste producten en ingrediënten werken, die overigens bijna allemaal van De Bazaar komen", zegt topkok Gerard Vijverberg. Op De Bazaar is al 'Onze Patat', deze zaak is een groot succes. Hier worden de aardappelen vers gesneden en gebakken voor de neus van de klant. De patat en sauzen zijn halal en glutenvrij.
Over Gerard Vijverberg:
Gerard Vijverberg is al ruim 14 jaar topkok is opgeleid door sterrenchefs. Zo heeft hij bijvoorbeeld het exclusieve kroningsdiner verzorgd voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, maar ook de vip diners bij Vrienden van Amstel Live.
Over De Bazaar:
De Bazaar in Beverwijk is al bijna 35 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Of je nu op zoek bent naar antiek, curiosa, hippe kleding, boeken, goud of tropisch groente en fruit; De Bazaar weet al sinds 1980 velen te amuseren. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder; 'Zwarte' Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Mihrab, Goudsouk en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders.