Nieuw Kijken weekend

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Het 2e Nieuw Kijken Fotoweekend wordt georganiseerd op 21 en 22 mei 2016. Op zaterdag 21 mei vanaf 13.00 uur tot laat in de avond. En op zondag 22 mei heel vroeg op pad, tot 15.00 uur.

Het weekend kenmerkt zich door op 4 a 5 locaties in en om de IJmond steeds verschillende soorten fotografie te doen. Macro-, straat-, landschap- en bewegingsfotografie komen oa aan de orde. Veel kijken en soms klikken. Veel indrukken opdoen, juist door een kader te kijken even een weekend weg te zijn van de zorg(en) van alledag.

Zowel in de natuur, als in de stad worden de stillere plekken opgezocht. Techniek komt (bijna) niet aan de orde, iedereen kan meedoen. Zelfs al heb je geen camera (daar wordt dan voor gezorgd).

En je gaat weg met een aandenken in de vorm van een eigen zelf gemaakte collage/moodboard!

Het weekend kost € 232,50. Hierin zijn inbegrepen een diner op zaterdag, een ontbijt en lunch op zondag en de kosten van de collage/moodboard.

 

Hoe te boeken

Gedetailleerde informatie over de fotografie cursusweek is te vinden op de volgende website: https://www.facebook.com/events/179299225796552/

Of stuur een e-mail naar Hans: [email protected] 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing