Nieuw programma Circus Sijm in Beverwijk

BEVERWIJK - Dit jaar viert Circus Sijm haar 15 jarig jubileum. Het circus heeft in de loop der jaren, met succes, een geheel eigen stijl ontwikkeld: een aantrekkelijk totaalplaatje met verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts en enthousiaste artiesten. Van 5 tot en met 10 mei zijn er voorstellingen in Beverwijk.  

Het is een circus als een luxe verpakte bonbon. Puur ambachtelijk, maar ook theatraal, klassiek vol vakmanschap en passie. Een bezoek aan Circus Sijm is een belevenis en een Koninklijk sprookje tegelijk. Wie de verwarmde tent betreedt waant zich direct in een sfeervol circuspaleis met kroonluchters, pluche en gouden ornamenten. Niet voor niets heeft deze jubileumproductie de titel: Diamonds - Een juweel van een voorstelling.

Verwachtingsvol klinkt achtergrondmuziek en de mystieke geur van zaagsel en popcorn prikkelt de zintuigen. Als het licht dooft komt het ensemble tot leven. De spreekstalmeester, de clown, de gespierde acrobaten, de goochelaars en de jongleur. Allen heten u van harte welkom: "Hooggeëerd publiek! Het jubileumprogramma gaat van start!"

Veronika Faltiny is een showgirl in optima forma. Zij weet het publiek te verrassen met elegante evoluties aan de doekentrapeze en haar hoela hoep kunsten. Maria Bizzarro zorgt ervoor dat het publiek op het puntje van de stoel komt te zitten wanneer zij gevaarlijke balansen uitvoert met scherpe zwaarden. Natuurlijk valt er ook genoeg te lachen. Dit jaar maakt de muzikale clown Paolo Ernesto deel uit van het gezelschap. Niet voor niets trad hij de afgelopen jaren met groot succes op in heel Europa.

Duo Paschenko wordt gevormd door twee krachtpatsers. Zij brengen lucht- en krachtacrobatiek van het hoogste niveau. The Skating Ernesto's hebben rolschaatsen tot kunst verheven. In hoog tempo halen zij de meest bijzondere trucs uit. Jasper Bolechowski brengt naast een verrassend diabolonummer ook een spraakmakend nummer in de nok van de tent  aan de solo-trapeze. Natuurlijk mogen dieren ook dit jaar niet ontbreken. Duiven, konijnen, honden en papagaaien maken hun opwachting in de buitengewone Magic show van Alex Sijm.

Kortom, ook in 2015 laat Circus Sijm de nostalgie van het klassieke reizende circus herleven. Circus Sijm heeft ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum ook de prijzen  – ten gunste van de bezoeker – vernieuwd! Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs: € 10,00 (normaal €15,00 - ongeacht de leeftijd - 0 en 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

Kaarten winnen
Radio Beverwijk geeft vijf sets vrijkaarten voor de voorstelling weg. Luister zondagochtend naar Goedemorgen IJmond (10:00 - 12:00 uur) en maak kans op die vrijkaarten!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing