Nieuw talent bij podium Laurentz

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Eerder ging het dak er al af bij de bandjesavonden in Laurentz. Op vrijdag 3 november gaan we dat dunnetjes overdoen. Vijf nieuwe bands van de muziekscholen staan klaar om het roemruchte podium te betreden. En als klap op de vuurpijl hebben we Jack Juda, een jonge Wijk aan Zeese muzikant met al twee albums op zijn naam.

Om het maximale voor hun talenten te kunnen betekenen werken de muziekscholen uit Beverwijk, Bloemendaal en Heemskerk samen in een Regionaal Talent Centrum. Wekelijks repeteren daar bands die coaching ontvangen van docenten van het Centrum voor de Kunsten, Cultuurhuis Heemskerk en Muziekschool Bloemendaal. Tot welke geweldige muziek dat leidt laten de bands horen tijdens de bandjesavonden in Laurentz, de doorstart van het roemruchte podium Donkey Shot en de Nozem en de Non in Heemskerk.

Op vrijdag 3 november zijn dat LOST IN SOUND met een sonisch avontuur onder aanvoering van zangeres Jonna van den Bos, HUH?! met pop, indie en funk uit Heemskerk en Castricum, het rocktrio GLITZ met hun voorliefde voor jaren zestig en zeventig rock, RING OF FIRE uit Beverwijk en een band uit Bloemendaal die nog zo pril is dat ze nog geen naam hebben.

Jack Juda

Om het feest compleet te maken betreedt ook Jack Juda het podium. Jack Juda brengt een energieke mix van snoeiharde rock en dreamy pop naar Laurentz. Hij wordt daarbij begeleidt door zijn 4 koppige liveband.

Gratis entree

De bandjesavond wordt op vrijdag 3 november aangeboden in Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk. De deuren gaan 19:30 uur open. Rond 22:45 uur klinken de laatste akkoorden. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.podiumlaurentz.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing