Nieuw uiterlijk voor hallen 25 en 26 Bazaar

Door: Bos Media Services

Een impressie van het uiterlijk dat hal 25 en 26 zullen krijgen.

BEVERWIJK -  De Bazaar ontwikkelt door en blijft investeren. Deze week starten de werkzaamheden aan de gevel van de hallen 25 en 26. Vanaf volgende week wordt ook de boulevard onder handen genomen.

Na onder meer de Mihrab, Goudsouk, Hal 30 en het Food Court in Hal 30 krijgt nu de gevel van de hallen 25 en 26 een nieuw uiterlijk. Tevens wordt de boulevard grondig aangepakt. Dit past helemaal bij de aanpak van De Bazaar om geleidelijk ieder plekje op het marktterrein een eigen identiteit te geven. De buitenkant van de hallen worden enorme cadeautjes, met grote witte strikken. Bijgevoegd is hiervan een impressie. De werkzaamheden starten deze week en de verwachting is dat het week 43 gereed is.

De Boulevard gaat volledig op de schop. Er wordt in het midden van de boulevard een grote paarse loper van steentjes neergelegd. Tevens komt er nieuwe beplanting, speeltoestellen voor kinderen en bijzonder zitmeubilair. Dit wordt een flinke klus, aangezien er tijdens het weekend geen opgebroken boulevard zal zijn. De werkzaamheden starten vanaf 5 september en de verwachting is dat eind van het jaar De boulevard in nieuwe glorie gereed is.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing