Nieuwe acts Young Art Festival bekendgemaakt

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - My Baby en Cheap Thrills zijn toegevoegd aan de line-up van het Young Art Festival.Ook deze twee acts zullen hun muzikale kunsten in park Westerhout gaan vertonen. Het festival vindt plaats op 3 en 4 juli 2015. 

Na de release van 'My Baby Loves Voodoo’ is de Amsterdamse band My Baby geen onbekende meer in de vaderlandse muziekscène. Hun zelfbenoemde delta trance Louisiana dub indie funk is zelfs zo populair dat ze eerder dit jaar Japan, Nieuw-Zeeland en Amerika aandeden. Daarnaast toerden ze afgelopen april ook nog in Engeland samen met bluesmuzikant Seasick Steve, hun zelfverklaarde grootste fan. Daarnaast staat de band ook nog is deze zomer op het populaire Britse Glastonbury. My Baby staat dus op het punt om de wereld te veroveren, maar voordat ze dat doen staan ze eerst nog op het Young Art Festival.

Cheap Thrills komt uit Haarlem en bestaat sinds 2012. Deze band heeft sindsdien al menig publiek omver geblazen met hun keiharde punkrock. In de drie jaar dat deze vrouwen nu een band vormen hebben ze twee platen uitgebracht. EP 'My Beaver Likes Wood;  stamt uit 2013 en dit jaar kwam hun debuutalbum 'Booze up the Jacuzzi' uit. Tijdens het Young Art festival zullen ze laten horen hoe de nummers van deze platen klinken.

Meer informatie over het festival is op de website www.youngartfestival.nl te vinden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing