Nieuwe BoodschappenPlusBus

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Nieuwe BoodschappenPlusBus voor ouderen van start in gemeente Beverwijk. Ouderen in Beverwijk kunnen binnenkort een stuk makkelijker deelnemen aan uitstapjes. Het Nationaal Ouderenfonds opent op 2 maart de nieuwe BoodschappenPlusBus, met dank aan bijdragen van Ditzo, Stichting Het R.C. Maagdenhuis en Stichting Brentano.

Stichting Welzijn Beverwijk gaat de bus coördineren en verzorgt de organisatie van de uitstapjes. Naast het doen van boodschappen, zal de BoodschappenPlusBus ook worden ingezet om musea, tuincentra en andere mooie plekken in de regio te bezoeken.

Om 10.30 uur begint het programma. De BoodschappenPlusBus wordt om 11.15 uur feestelijk geopend door wethouder Haydar Erol.
Ouderen die willen deelnemen aan uitjes van de BoodschappenPlusBus kunnen contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, op telefoonnummer 0251 – 22 22 22, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 13.00 uur.

Het Nationaal Ouderenfonds.
Het Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0900 - 60 80 100, lokaal tarief) en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.      

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing