Nieuwe imkers in Beverwijk en omgeving ontvangen diploma

Door: Jan Pronk

IJMOND - Volgende week woensdag 18 oktober heeft Beverwijk en omgeving er 18 nieuwe gediplomeerde imkers bij! Hierbij bent u uitgenodigd om deel te nemen aan de feestelijke afsluiting van de opleiding tot beginnend imker bij Kinderboerderij De Baak in Beverwijk op woensdag 18 oktober vanaf 19:30 uur, locatie Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk .

Imkerschool is in 2015 pas begonnen met het organiseren van cursussen en andere activiteiten rond het bijenhouden. Imkerschool werkt hierbij samen met de lokale overheid, kinderboerderijen, Nederlandse Bijenhouders Vereniging, recreatieschap Noord-Holland en lokale ondernemers. Imkerschool draagt daarmee niet alleen actief bij aan de biodiversiteit en een gezonde omgeving, maar ook het verenigingsleven in Beverwijk en omgeving heeft een flinke impuls gekregen. Cursisten zijn afkomstig uit de heel Noord-Holland, en dit jaar heeft een groep enthousiaste cursisten bijvoorbeeld de vereniging in Zaanstad nieuw leven ingeblazen.

 Tijdens de bijeenkomst zullen de Imkerschool.NL-deelnamecertificaten en NBV-diploma‚Äôs worden overhandigd door wethouder Jacqueline Dorenbos, de NBV afdeling Beverwijk en de docent van Imkerschool.NL.

Hopelijk tot ziens op woensdag 18 oktober 19:30 uur

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing