Nieuwe locatie consultatiebureau, Centrum voor Jeugd en Gezin en Socius.

Door: Jan Pronk

Beverwijk – Het consultatiebureau van JGZ Kennemerland, het Centrum voor Jeugd en Gezin en Socius Beverwijk gaan verhuizen.
Vanaf 23 oktober nemen de drie organisatie gefaseerd hun intrek in het geheel verbouwde pand aan de Trijntje Kemp-Haanstraat 37, 1941 HB Beverwijk.
Deze gezamenlijke huisvesting, gelegen naast het Kennemer Theater, versterkt de onderlinge samenwerking van de organisaties. Wanneer ouders vragen hebben over opvoeden en opgroeien of wanneer het niet lekker loopt in een gezin, staan ze samen voor hen klaar. De contactgegeven van de organisaties blijven ongewijzigd en deze kun je vinden op de volgende websites; www.jgzkennemerland.nl, www.cjgkennemerland.nl en www.socius-md.nl

Het consultatiebureau van JGZ Kennemerland

Een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen tussen de 0 en 4 jaar, daar zet JGZ Kennemerland zich voor in.
Hierbij is de band tussen ouder en kind al vanaf de zwangerschap van grote betekenis. Je kunt bij de JGZ terecht voor informatie, ondersteuning en advies.
Al onze locaties (en inloopspreekuren), vind je op www.jgzkennemerland.nl

Centrum voor Jeugd en Gezin

Opvoeden en opgroeien: zo gewoon, maar ook zo ingewikkeld. Zit je kind niet lekker in zijn vel of loopt het niet in je gezin? Vaak spelen er meer dingen mee.
Het CJG gaat samen met jou op zoek naar de oplossing die het beste bij je past. Jij bepaalt welke stappen jullie nemen! www.cjgkennemerland.nl

Socius

Elk gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, financiele problemen en of schulden, rouwverwerking, scheiding, moeilijkheden
met de kinderen of weinig contact met vrienden. Meestal kun je dat zelf oplossen, maar soms is het fijn als iemand even tijd heeft om te luisteren en te adviseren.
Daarvoor kun je terecht bij Socius. www.socius-md.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing