Nieuwe netwerkkansen voor ondernemers in de regio IJmond

Door: Ab Jenema

IJMOND - Business Open start op 6 maart a.s. met de eerste bijeenkomst op de Heemskerkse golfclub. Dit wordt de 42e club binnen deze snelgroeiende netwerkformule. Voor deze club in de regio rondom Heemskerk, Beverwijk, Kennemerland en IJmond is men op zoek naar ondernemers met een mooi netwerk die het fijn vinden om met andere ondernemers te sparren en elkaar te helpen. Natuurlijk is liefde voor het golfspel een pré, maar Business Open biedt binnen het lidmaatschap ook de mogelijkheid deze netwerksport bij uitstek te leren.

Business Open Heemskerk wordt opgestart door Janke Papa van 'Het Plan Marketing en meer'. Zij doet dit samen met Esther van Amersfoort van 'Cijfermeester aan Zee' en Claudia Goedhart Bakker van Helder Business. Na de 7-weekse opstartperiode komt de club om de week bijeen.

2-wekelijks netwerkontbijt
Het doel van Business Open Heemskerk is het genereren van 'new business' voor elkaar. Dit doet men door leden en bezoekers te helpen met warme introducties in elkaars netwerk. Binnen de club geldt branche-exclusiviteit voor de leden. Dit houdt in dat er van elke beroepsgroep maar één bedrijf lid kan worden. Op dit moment zijn nog vrijwel alle branches vrij, dus wees er op tijd bij en meld je tijdig aan voor een kennismaking.

Tijdens het netwerkontbijt krijgen alle aanwezigen tijd voor het houden van een pitch én de kans om aan te geven bij welke bedrijven men graag aan tafel komt. Daarnaast is er een uitgebreide presentatie van één van de leden over zijn of haar organisatie. 

Ondernemers uit de regio zijn van harte uitgenodigd om bij een van de netwerkontbijten aanwezig te zijn. Deelname kost 15 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via https://www.businessopen.nl/netwerkclubs/noord-holland/heemskerk. 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing