Nieuwe provinciewandelgids Noord-Holland verschenen

Door: Ab Jenema

IJMOND - Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over Noord-Holland uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes verspreid over de gehele provincie waaronder wandelingen nabij Castricum. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Noord-Holland zien: routes door uitgestrekte polderlandschappen, over oude en nieuwe zeedijken, langs de kuststrook door de duinen, over het strand en langs de talrijke bollenvelden, in het zuidoostelijke deel routes langs de Vecht en door het plassengebied en in Het Gooi een leuke boswandeling. In deze gids staan ook vijf stadswandelingen: door kaasstad Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, hofjesstad Haarlem en mediastad Hilversum.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Buiten Nederland zijn de gidsen alleen op de website te bestellen.

De gidsen kosten  € 14,95.

De provinciewandelgids Noord-Holland is de vijftiende uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen over de provincies Utrecht en Flevoland. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing