Nieuwe verkiezing Stadsfotograaf Beverwijk

Door: Ab Jenema

foto is van Bert Giebels, stadsfotograaf 2011-2012

BEVERWIJK - Nog ruim een maand te gaan. Dan wordt de nieuwe Stadsfotograaf van Beverwijk gekozen. Tot en met 11 april kun je je foto’s inleveren om mee te doen aan de jaarlijkse wedstrijd van ISOO en de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk. Wat je precies fotografeert staat je vrij, met één restrictie: Beverwijk moet in een van de aangeleverde foto’s een rol spelen. De winnaar is één jaar lang Stadsfotograaf van Beverwijk en krijgt in totaal zes opdrachten van een professioneel begeleidingsteam.

 

Je hoeft niet per se een flitsende camera te hanteren om een gooi te doen naar de titel Stadsfotograaf. Een mobiel volstaat. Dus waag de sprong en doe mee aan de verkiezing van de twaalfde Stadsfotograaf van Beverwijk. Je krijgt aldus een podium voor je werk, want de ingezonden foto’s worden regelmatig in diverse kranten gepubliceerd. Maar ook op social media, via radio en diverse sites. Behalve de eer en aandacht ontvang je ook een bescheiden vergoeding.

 

Perskaarten Young Art

De organisatie roept met name ook jongeren om mee te doen. Young Art Festival geeft twee perskaarten cadeau aan de jongere winnaar. De winnaar gaat deze zomer onder deskundige begeleiding twee dagen fotograferen op YA. Het hele festivalterrein plus backstage behoort tot jouw werkgebied! Jouw fotoverslag is onderdeel van de Young Art expositie die later wordt georganiseerd bij het fotografiecentrum ISOO.

 

Stuur vijf foto's voor 11 april naar [email protected]  Meer weten? Zie Stadsfotograaf op Facebook.

 

De begeleidende foto is van Bert Giebels, stadsfotograaf 2011-2012

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing