Nieuwe website gemeente Beverwijk

BEVERWIJK - Vandaag is de nieuwe website van de gemeente Beverwijk online gegaan. Op de nieuwe website staat de dienstverlening aan de inwoners van de gemeente voorop. In één oogopslag ziet de bezoeker op www.beverwijk.nl wat hij zoekt. Onderzoek heeft uitgewezen wat het meest wordt gezocht op de website. Deze meest gevraagde producten en diensten worden duidelijk weergegeven. 

De nieuwe website is goed leesbaar en eenvoudig te bedienen op tablets en smartphones. Steeds meer producten en diensten zijn online te regelen, comfortabel vanuit huis dus. Zo hoeven inwoners niet meer naar het stadhuis te komen voor bijvoorbeeld een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) of burgerlijke stand. Ook een verhuizing doorgeven kan online. Er zijn natuurlijk ook producten waar nog een echte handtekening voor nodig is of die nog niet online geregeld kunnen worden. In dat geval zijn inwoners natuurlijk van harte welkom in het stadhuis. Via de website kunt u een afspraak maken, zodat u meteen aan de beurt bent.

Naast de informatievoorziening via de website communiceert de gemeente Beverwijk steeds vaker via Facebook (www.facebook.com/ gemeentebeverwijk) en Twitter (@gem_beverwijk).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing