Nieuwsgierig naar uw lichaamssamenstelling?

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK -  Een bodybuilder en een dikke advocaat kunnen allebei even lang en zwaar zijn, maar wie van de twee denkt u dat de gezondste lichaamssamenstelling heeft?

Om er achter te komen of u een gezonde lichaamsopbouw heeft, starten de diëtisten van ViVa! Zorggroep met een speciaal spreekuur waarop u uw lichaamssamenstelling kunt laten bepalen. Tijdens deze meting komt u precies te weten hoe uw lichaam is opgebouwd: hoe zwaar zijn uw botten en spieren, hoeveel vet heeft u en hoe staat het met uw vochthuishouding? Deze meting is geschikt voor verschillende doelgroepen: sport u intensief, heeft u overgewicht, bent u veel gewicht verloren of bent u gewoon nieuwsgierig, dan is deze meting iets voor u!

Met Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA-meting) wordt uw lichaamssamenstelling bepaald. De BIA-meter is een klein apparaatje dat door elektrische geleiding de vetmassa, vetvrije massa en het vochtpercentage van het lichaam bepaalt. U voelt hier overigens niets van!

De meting wordt uitgevoerd door de diëtist, die is aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici. De metingen vinden éénmaal per maand plaats op donderdagochtend in verpleeghuis Meerstate, Mozartstraat 91 in Heemskerk. Aanmelden kan via de planning, telefoon 088-9957420. Na aanmelding ontvangt u schriftelijke informatie over de meting.

Het spreekuur start 31 mei. Kosten voor Senz-leden €17,50, niet Senz-leden betalen €20,-.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing