NL DOET, DIRK DOET

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Timmeren, verven, schoonmaken of een uitstapje. Dit weekend staat in het teken van NL doet en de handen worden dus flink uit de mouwen gestoken. Vrijwilligers helpen stichtingen, verenigingen, zorginstellingen en kinderboerderijen bij diverse klussen door het land. Ook Dirk helpt mee.

Tijdens de NLdoet dagen is Dirk actief op bijna 90 locaties in het land. Honderden medewerkers vanuit de filialen en het hoofdkantoor steken dan hun handen uit de mouwen en helpen lokale instanties met de klussen die er gedaan moeten worden. Dirk Noordwijk helpt bijvoorbeeld een kinderboerderij klaar te maken voor het nieuwe seizoen en Dirk Oostzaan  frist een terras op door deze schoon te maken, bloembakken te voorzien van planten en de tuinmeubels in de olie te zetten. Daarna wordt het terras feestelijk geopend voor de bewoners.

Ook directeur Marcel Huizing helpt mee: "Vandaag ben ik samen met collega's op stap met een aantal bewoners van woonzorgcentrum Huis ter Wijck uit Beverwijk. Hun wens was dat ze er op uit wilden. We gaan dus een flink stuk wandelen en daarna samen lunchen. Een prachtig initiatief om elkaar op deze manier te helpen. Eigenlijk moeten we dat vaker doen."

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing