Nog een week inschrijven voor zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Is dit voor u het moment om over te stappen op zonne-energie? Schrijf u dan snel in, want de zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk stopt op 14 januari.

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Beverwijk ondersteunt deze actie.

Installateurs
Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Deelname
U kunt zich tot 14 januari 2021 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Wilt u meer weten over de lokale energiecoöperatie? Lees meer over EcoBeverwijk op www.ecobeverwijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing