Noord-Hollandse clubs winnen geldbedrag met Grote Clubactie

Door: Ab Jenema

De leden van Biljartvereniging Onder Ons uit Beverwijk namen vandaag de cheque in ontvangst van directeur van de Grote Clubactie: Frank Molkenboer (rechts).

BEVERWIJK - Biljartvereniging Onder Ons uit Beverwijk, Badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen, Atletiekvereniging Zaanland uit Zaandam, Gooise Atletiekclub uit Hilversum en Gymnastiekvereniging Olympia uit Wieringerwaard vallen in de prijzen.

De Grote Clubactie verloot €100.000,- onder de verenigingen die in 2018 deelnemen aan de actie. Één van de gelukkige winnaars van een geldbedrag is Biljartvereniging Onder Ons uit Beverwijk! De club won €2.500,-. Daarnaast vielen vele andere verenigingen uit Noord-Holland in de prijzen!

Geldbedragen verdeeld
Tijdens de zogenaamde Kickstart-actie, verloot de Grote Clubactie tien weken lang elke week €10.000,-, opgedeeld in mooie geldbedragen. Vorig jaar is de hoofdprijs uit de loterij (€100.000,-) namelijk niet geclaimd.

5 Noord-Hollandse winnaars
Tijdens de vijfde trekking is er 1x €2.500,- en 25x €300,- weggegeven. Biljartvereniging Onder Ons won €2.500,-! Naast Biljartvereniging Onder Ons, waren er nog meer winnaars in Noord-Holland. Ook Badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen, Atletiekvereniging Zaanland uit Zaandam, Gooise Atletiekclub uit Hilversum en Gymnastiekvereniging Olympia uit Wieringerwaard vielen in de prijzen.

Biljartvereniging Onder Ons blij verrast
De club is blij verrast met de prijs! "Dit hadden we niet verwacht", vertelt mevrouw De Vries, clubcoördinator van de vereniging. "Wij kunnen het bedrag zó goed gebruiken. Het clubhuis is in 2009 afgebrand, wat nog steeds een financiële impact heeft op onze vereniging. Wij gaan het bedrag dan ook gebruiken om ons clubhuis op te bouwen. Maar vanaf 15 september gaan we eerst nóg meer inkomsten genereren, door loten te verkopen van de Grote Clubactie."

Deelnemen
Meer informatie of deelnemen? Ga naar: clubactie.nl/kickstartOf benieuwd naar alle winnaars van de vijfde trekking? Klik hier.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing