Nostalgische foto- en filmavond bij HGMK

Door: Bos Media Services

Een foto uit het archief van het HGMK met de Hendrik Mandeweg ter hoogte van de Van Harencarspelstraat.

BEVERWIJK - Op de donderdagen 21 mei en 4 juni 2015 zullen oude historische foto's en films worden vertoond bij het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland (HGMK). De foto- en filmwerkgroep van de organisatie laat dan zien wat er zoal aan oud beeldmateriaal is verzameld. 

Op 21 mei 2015 wordt de avond begonnen met de reeks foto's uit de 2e Wereldoorlog die tijdens de lezingen over dat thema al vertoond werden, maar nu ook van commentaar zullen worden voorzien. Tevens is er nog uniek nieuw materiaal over die periode opgedoken, dat ook voor het eerst zal worden getoond. Na de pauze wordt er verder gegaan met de bekende serie 'Raad de Straat', een reeks straatfoto's uit Beverwijk uit de jaren zestig. Vorige keer een groot succes met een volle zaal!

Op 4 juni 2015 worden voor de pauze historische filmbeelden over Beverwijk vertoond, met na de pauze nieuwe oude foto's. Op de tussenliggende donderdagavond 28 mei 2015 bent u ook welkom op de gratis inloopavond. Er is dan gelegenheid om, met een gratis kopje koffie/thee uw vragen op historisch gebied beantwoord te krijgen, maar ook om oud fotomateriaal waar mogelijk van commentaar te voorzien.

De bijeenkomsten vinden plaats in het BHK-gebouw aan de Groenelaan 74 en beginnen allen om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur). Leden van het HGMK hebben gratis toegang op vertoon van hun ledenpas, anderen betalen € 2,- per persoon per avond. Meer informatie: www.hgmk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing