Nu al winnaars DCD-loop

Door: Bos Media Services

Sportzaakeigenaar Peter Veldhuis (midden) met de prijswinnaars.

BEVERWIJK - De vijfde editie van de DEM Citadel DEM-loop, die op zaterdag 9 mei 2015 wordt gehouden, heeft nu al winnaars opgeleverd. Voor deze lustrum aflevering van de DCD-loop was op Facebook een actie op poten gezet. De twee winnaars ontvingen onlangs hun prijs en mogen ook gratis mee rennen. 

Ruud Riksman legt namens de organisatie uit dat door middel van het zogenoemde 'liken' van de pagina op Facebook men kans maakte op het winnen van een zogenoemd 'functioneel hardloopshirt'. Voor dezelfde winnaars was ook een gratis startnummer beschikbaar gesteld. Onlangs heeft Peter Veldhuis van de gelijknamige sportzaak aan de Breestraat aan de winnaars het T-shirt en het startnummer uitgereikt.

Riksman: "Op 9 mei 2015, de dag van de DCD-loop, zullen er nogmaals twaalf functionele hardloopshirts worden verloot onder alle voorinschrijvers." De voorinschrijving is overigens gesloten, maar op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden. De jeugd, die kan kiezen uit de afstanden 400 meter of 1250 meter, kan op 9 mei 2015 gratis inschrijven. Riksman: "Als organisatie zijn we natuurlijk ook heel blij met de 'Start to runners' van Tata Steel. Voor deze lopers, die in januari begonnen zijn met hardlopen, ligt er de uitdaging om voor het eerst een vijf kilometer te lopen.

Voor alle eerste drie die de meet passeren, bij de vrouwen en de mannen op de vijf en de tien kilometer, is er een prijs. Dit geldt ook voor de jeugd op de 400 en de 1250 meter; voor jongens en voor meisjes. We zien iedereen graag op 9 mei 2015 op het sportpark van atletiekvereniging DEM op sportpark Adrichem aan de Aagtendijk."

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing