Officieel afscheid pater Putman

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Zondag 11 februari om 11.00 uur is de officiële Eloy-afscheidsviering van pater Putman in de Agathakerk aan de Breestraat in Beverwijk. Koren uit alle geledingen, jong en oud, van de parochie zorgen voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de viering is er van 12.00 – 13.30 uur een receptie in de kerk.

Mocht u de pater iets willen geven, dan is een gift voor het Studiefonds voor de opleiding en vorming van Franciscanen van harte welkom op rekeningnummer:IBAN: NL64 SNSB 0902 5201 80 t.n.v. Sint Franciscusstichting.

Pater Putman zal per 22 februari verhuizen naar 's Hertogenbosch (het klooster aan de V.d.Does de Willeboissingel 12) Samen met andere  broeders en zusters, leken en religieuzen die Franciscus en Clara willen volgen, zal hij een nieuw stadsklooster opstarten en meedragen. Het staat nog allemaal aan het begin, maar we zullen vast op de hoogte worden gehouden.

Op  11 maart om 11:00 zal pater Putman in Ammerzoden  geïnstalleerd worden als pastoor van H.Franciscusparochie voor de hele Bommelerwaard . In het verleden hebben in die streek veel franciscanen en capucijnen pastorale zorg gedragen. De parochie is sinds  januari 2004 het samen­werkings­verband van de parochies van Alem, Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel, Rossum-Hurwenen, Velddriel en Zaltbommel.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing