Officiële heropening van Noppes Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Succesformule Noppes leidt tot uitbreiding naar een van de grootste Noppes kringloopwarenhuizen van Nederland! De Noppes Kringloopwinkel te Beverwijk heeft een oppervlakte gekregen van 3.600 vierkante meter en zal uiteindelijk uitgroeien naar het grootste kringloopwarenhuis van Nederland. Een echt Noppes kringloopwarenhuis.
Op zaterdag 30 april om 13.00 uur zullen wethouders De Rudder en Erol  de officiële opening aan de Parallelweg 10 in Beverwijk (voorheen Stoutenbeek) verrichten van de  fantastisch mooie nieuwe winkel, die dit weekend door talloze koopjesjagers uit Beverwijk en omgeving kan worden (her)ontdekt. Liefhebbers van tweedehands spullen komen dan ook vanaf dit weekend in een geheel nieuwe winkel vol kringloopavontuur!

De nog maar redelijk korte geschiedenis van Noppes heeft de afgelopen jaren bewezen een enorm succesverhaal te zijn. In 2009 is Noppes verzelfstandigd en ondergebracht in een stichting zonder winstoogmerk. Noppes wist met dit ideëel doordachte winkel- en werkconcept uit te groeien tot een ongekende succesformule in Nederland. Het bewijs daarvan leveren de huidige vijftien (!) Noppes-winkels. Het winkelend publiek in de regio’s IJmond, West-Friesland, Zaanstreek/Waterland en Midden-Holland weet ondertussen maar al te goed, dat je niet zoveel geld hoeft uit te geven om leuke spullen in huis te halen.

Duidelijke missie

Noppes heeft een duidelijke, dubbele missie. De kringloopwinkel beperkt namelijk de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen 688 minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Dit doordachte werkgelegenheidsproject heeft zich inmiddels in diverse gemeentes bewezen.

Kortom, Noppes Kringloopwinkels zijn milieubewust, maatschappelijk betrokken én een voordeel voor iedereen.

Elke dag weer spannend
Door de hoge doorloopsnelheid van de goederen worden deze bij Noppes Kringloopwinkels aangeboden tegen zeer lage prijzen. Het is elke dag weer spannend wat voor nieuwe spullen er in de winkel opduiken. Zo wordt er in de kringloopwinkels dagelijks een grote hoeveelheid kleding gesorteerd, om vervolgens direct in de winkel van Noppes te worden aangeboden. Verder organiseert Noppes in en rond de diverse winkels regelmatig themamarkten, zoals een Noppes-weekend, kledingmarkt, boeken- en platenbeurs, kofferbakmarkt, taxatiedag en een heuse kunst & kitschdag.

 

Helemaal hip met vintage

Bij Noppes vind je zo’n beetje alles voor in en om het huis. Naast een ongekende keuze aan onder meer meubelen, potten, vazen, (strip)boeken, beeld- en geluidsdragers beschikt Noppes over een zeer uitgebreide collectie tweedehands kleding. Voor de prijs hoeft niemand het te laten. En wat is er nou hipper dan met gevoel voor trends in vintage rond te lopen…? Over retro gesproken: ook liefhebbers van het aloude vinyl komen bij Noppes ruimschoots aan hun trekken. De fraaie, zwart glanzende grammofoonplaten zijn weer helemaal terug en bij Noppes voor een prikkie te verkrijgen.

 

Weggooien is zonde!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Noppes op werkdagen spullen aanbieden. Wie iets aan Noppes kwijt wil maar geen vervoer heeft, kan de ophaaldienst inschakelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Noppes Beverwijk (0251) 745 700.

Uitgebreide informatie zoals openingstijden, adressen en routebeschrijvingen kunt u vinden op www.noppeskringloopwinkel.nl

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing