Officiële opening quarantaineverblijf kinderboerderij

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK – Op woensdagmiddag 29 november openen wethouder Aad Schoorl en clustermanager Arjan Vermons van SIG om 14.00 uur het quarantaineverblijf op kinderboerderij Dierendorp in Heemskerk. Na de opening is er gelegenheid om het nieuwe verblijf en de dieren op de kinderboerderij te bekijken. Verder is er een kleurwedstrijd voor de kinderen.

In de afgelopen jaren is kinderboerderij Dierendorp enkele keren dicht geweest door de uitbraak van Q-koort en vogelgriep in delen van het land. Bij een uitbraak moeten maatregelen worden getroffen om verspreiding te voorkomen en risico’s voor de volksgezondheid te beperken. De maatregelen gelden voor bepaalde dieren en zeker niet voor alle. Dit nieuwe quarantaineverblijf moet ervoor zorgen dat de kinderboerderij open kan blijven als er een ziekte of dreiging is. De dieren die een risico lopen, kunnen dan in het nieuwe verblijf worden ondergebracht zonder gevaar voor de bezoekers van Dierendorp.

Kleurwedstrijd
Naast de officiële opening van het nieuwe verblijf is het bezoeken van de kinderboerderij altijd een feest. Om dit extra aandacht te geven is er een kleurwedstrijd georganiseerd. De winnaar krijgt een mooie prijs.

De opening is om 14.00 uur en iedereen is van harte welkom.

 

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl