Ondernemers gezocht voor recreatiegebied De Buitenlanden in Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op maandag 23 oktober is de werving voor een recreatieve ondernemer voor recreatiegebied De Buitenlanden van start gegaan. Het recreatiegebied De Buitenlanden ligt in Beverwijk en maakt deel uit van het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

Recreatieve invulling
Horeca, agrarische activiteiten, een wellnessvoorziening of misschien wel een speelparadijs. Het recreatiegebied De Buitenlanden biedt mogelijkheden voor de invulling van een recreatieve onderneming passend en aansluitend bij de omgeving en binnen het bestemmingsplan. De ontwikkeling moet een substantiƫle financiƫle bijdrage leveren aan het beheer en onderhoud van het gebied.

Een veelzijdig recreatiegebied
Het gebied is een rijkdom voor veel fiets- en wandelliefhebbers. Een plek met buitengewone vergezichten en onder andere een seizoensgebonden maisdoolhof. De omgeving staat vooral bekend om de agrarische bedrijvigheid en cultureel erfgoed zoals forten en molens.

Werving
De werving voor de recreatieve ondernemer voor het recreatiegebied De Buitenlanden is in opdracht van Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer uitbesteed aan Recreatie Noord-Holland.
Ondernemers kunnen hun gouden idee indienen voor 8 december.
Kijk voor meer informatie op www.alkmaarder-enuitgeestermeer.nl/raum/werving


advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing