Ontdek alles over poep op Kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Wil jij meer weten over poep? En weet jij welke poep van welk dier is? Kom op woensdagmiddag 29 september naar de Baakbelevenis Poep op Kinderboerderij de Baak. Van 14.00 tot 16.00 ben je welkom. Kom jij ook?

Op het erf van Kinderboerderij De Baak

Deze middag staat in geuren en kleuren in het teken van poep. Op het erf van Kinderboerderij de Baak is een route uitgezet. Aan de hand van het prentenboek “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft” kun jij zien hoe de poep van verschillende dieren eruitziet.

Tentoonstelling

Ook is er deze middag in de educatieruimte een tentoonstelling over poep. Op wc brillen en panelen krijg jij vragen en weetjes over poep. Leuk en leerzaam! Deze tentoonstelling is te bezoeken van 29 september tot 26 oktober.

Het belooft een bijzondere middag te worden! Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar, iedereen is welkom en deelname is gratis. Kinderboerderij De Baak is gevestigd aan Westerhoutweg 18 in Beverwijk. Let op: de Westerhoutweg is niet bereikbaar met de auto. We raden aan met de fiets of lopend te komen. Parkeren kan niet in de buurt van De Baak, wel verderop.

Veiligheid

Wij vragen u om zelf de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Ook verzoeken wij u om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op Facebook!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing