Charles Groenhuijsen in Kennemer Theater

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Ook dit seizoen vinden in het Kennemer Theater een aantal literaire ontmoetingen plaats, in samenwerking met Bibliotheek IJmond-Noord en The Read Shop Beverwijk. De eerste editie in deze nieuwe reeks vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2016. Die avond heeft het publiek de gelegenheid om Charles Groenhuijsen te ontmoeten. 

De Amerikaanse verkiezingen komen eraan. Groenhuijsen: "Deze race is onvoorstelbaar én onvoorspelbaar." Wie wordt de nieuwe bewoner van het Witte Huis? Wat zullen de komende jaren brengen? Zal de rechtervleugel van de Republikeinen in de knel komen nu steeds meer gematigde Republikeinen democratisch gaan stemmen? Hoe zal de buitenlandpolitiek van Amerika zich ontwikkelen?

Amerika is voor Charles Groenhuijsen een tweede vaderland. Hij was jarenlang correspondent in Amerika voor het NOS journaal. Tegenwoordig werkt hij vanuit Nederland en Washington als journalist, schrijver, spreker, voorzitter, columnist en televisiemaker. Als kenner van de VS bespreekt hij in de media, in columns en in zijn boeken de Amerikaanse politiek en economie. De laatst verschenen boeken zijn Oh, oh, Amerika: het land dat Obama achterlaat en Donald Trump: iedereen houdt van mij.

Straks een nieuwe bewoner in het Witte Huis. Wie gaat president Barack Obama opvolgen? Amerika houdt de adem in. Nederland ook. Die malle Amerikanen zullen toch niet... Spannend! De literaire ontmoeting vindt plaats in de kleine zaal van het Kennemer Theater en begint om 20:00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Kennemer Theater (telefoon 0251 221453) en via www.kennemertheater.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing