Oogstfeest bij Studio O

Door: Ab Jenema

Foto: Joni Zwart

 

BEVERWIJK - Het is de tijd van het jaar om te oogsten. Studio O organiseert daarom op zaterdag 24 september van 15.00 – 19.00 uur een vrolijk feest voor buren en andere belangstellenden.

Studio O, een collectief van twintig creatief ondernemers en kunstenaars, is gevestigd aan de Romerkerkweg in Beverwijk. De organisatie houdt doorgaans regelmatig open huis, maar opeenvolgende lockdowns gooiden roet in het eten. Nu is er eindelijk weer gelegenheid om publiek te verwelkomen. Wat gebeurt er allemaal bij Studio O? Waar is de afgelopen maanden aan gewerkt? Dat valt te ontdekken op zaterdag 24 september.

Om 15.00 uur start een feestelijk programma met muziek, rondleidingen, exposities en activiteiten. Er zijn gratis workshops (o.a. fotografie en dans) en op het plein kun je meebouwen aan groot  kunstwerk. In de ateliers en werkruimten maak je kennis met zeer diverse kunstvormen en ambachten: van traditionele weeftechnieken tot geavanceerde technologie.    

Zaterdag 24 september vindt om 15.30 uur de feestelijke opening plaats van de compleet vernieuwde buitenruimte. Met een bijdrage van het coronaherstelfonds zijn rondom het pand onder meer een ronde ontmoetingstafel, een kleurentuin, moestuinbakken voor buurtbewoners en een border met duurzame en insectvriendelijke planten gecreëerd. Stadsdichteres Doris Schyns en wethouder Teun-Jan Tabak zullen bij de opening aanwezig zijn. 

Datum:                           Zaterdag 24 september 2022

Tijd:                       15.00 – 19.00 uur

Toegang:                Gratis

Adres:                    Studio O

                            Romerkerkweg 10

                            1942 EZ Beverwijk

Meer informatie:      www.studiooijmond.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing