Op zoek naar oud-leerlingen H. Hartschool

Door: Ab Jenema

Beverwijk/Heemskerk – Zat jij tussen 1970 en 1980 op de Heilig Hartschool in Beverwijk? En ben je nu een (bijna) 50-plusser? Dan zijn wij op zoek naar jou en je klasgenoten van toen.

Weet je nog dat je in de 1e, 2e , 3e, 4e, 5e of 6e klas zat? Dat is wel meer dan 40 of wel 50 jaar geleden.

De laatste reünie was 5 jaar geleden. Sandra Zonneveld, Carla van Balen en Jos Burger, willen weer een gezellige reünie organiseren, maar wel groter dan de laatste keer. Ze willen zo veel mogelijk oud-leerlingen samen krijgen uit de periode 1970 tot 1980. Zeg maar de generatie X.

Leraren in jaren zeventig waren de o.a. de heren Kuijs, Bokhorst en van Hooff. En de dames Kellenaar, Datema en Kaandorp. We zijn dus op zoek naar iedereen uit de periode 1970-1980. Een aantal hebben we al gevonden via Facebook. Maar ook een groot aantal natuurlijk ook nog niet.

Om iedereen te vinden is er ook een Facebookpagina; HeiligHartschool De Allerleukste School. Hier kan je vriend c.q. vriendin van ons worden en je gegevens achterlaten in een privébericht. En vermeld ook het tijdvak waarin je op school zat.

Indien je geen Facebook gebruikt, dan kan je ook een email sturen naar; [email protected]

Dus wil je herinneringen ophalen? Ben je benieuwd hoe je oud-klasgenoten er nu uit zien? Wat ze nu doen? Geef je dan op via bovengenoemd e-mailadres.

Wanneer en waar de reünie gaat plaatsvinden is nog onbekend. We willen proberen om de reünie ergens in het najaar van 2020 of het voorjaar van 2021 te organiseren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing