Op zoek naar waterdieren bij de Baak

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op woensdag 15 juni gaan we van 14.00 tot 16.00 uur in de beek voor kinderboerderij de Baak op zoek naar waterdieren! Ga je ook mee vissen? 

Deze woensdagmiddag gaan we met schepnetten, bakken, loeppotjes en zoekkaarten op zoek naar het leven in de beek. Je zou het misschien niet zeggen, maar in de beek voor kinderboerderij de Baak leven veel verschillende waterdieren! In deze periode van het jaar zijn er volop kikkervisjes, larven van de waterjuffer en stekelbaarsjes te vinden. Met een schepnet gaan we op zoek naar waterdieren, met het loeppotje kun je de dieren van dichtbij bekijken. Kun jij op de zoekkaart vinden welk diertje je hebt gevangen? Iedereen is welkom en deelname is gratis!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing