Op zoek naar werk? Pak je kans!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Kom naar de banenmarkt 1 oktober in het AFAS Stadion Alkmaar. Op dinsdag 1 oktober a.s. organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) een grote banenmarkt in het hoofdgebouw van het AFAS-Stadion in Alkmaar. Met als motto ‘Nieuwe kansen op werk’ zijn ruim 60 werkgevers aanwezig op de markt met leuke vacatures. Ook is er informatie over omscholingstrajecten of werken in het buitenland. Alle werkzoekenden die op zoek zijn naar een (andere) baan, zijn van harte welkom.

Belangstellenden kunnen op deze Banenmarkt kennismaken met verschillende bedrijven en organisaties. Alle branches zijn vertegenwoordigd. Er zijn diverse workshops, er worden sollicitatietips gegeven en werkzoekenden kunnen hun cv laten checken en een professionele foto laten maken die gebruikt kan worden voor het cv of LinkedIn profiel. Voor werkzoekenden die het spannend vinden om in gesprek te gaan met werkgevers, zijn er arbeidscoaches aanwezig die hierin kunnen begeleiden. 

Persoonlijk contact
Veel werkgevers zijn op zoek naar personeel, de banenmarkt is een manier om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Voor werkzoekenden is het een mooie gelegenheid om de horizon te verbreden en kennis te maken met werkgevers in minder voor de hand liggende sectoren. Het mooie van de banenmarkt is dat werkzoekenden direct in contact komen met werkgevers. Juist die persoonlijke eerste indruk voegt zoveel toe. Je kunt in korte tijd veel werkgevers spreken en legt zo veel persoonlijke contacten.

Vooraf aanmelden
De Banenmarkt is op dinsdag 1 oktober van 9.00 tot 13.00 uur in het AFAS Stadion (hoofdgebouw) in Alkmaar en gratis te bezoeken. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via www.wsp-nhn.nl/banenmarkt. Ook staat hier meer informatie over het programma en de workshops.

WerkgeversServicepunt NHN
Het WSP-NHN is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en WNK op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij bieden één aanspreekpunt waar werkgevers terecht kunnen met hun arbeidsmarktvragen. Adviseurs van het WSP-NHN bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden en adviseren werkgevers over mogelijke subsidies, regelingen en/of begeleiding op de werkvloer.

 
 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing