Op zondag 23 juni vindt de 38ste Marquetteloop plaats

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het welbekende Heemskerkse hardloopevenement, de ‘Tata Steel Marquetteloop’ vindt dit jaar op zondag 23 juni 2019 plaats. De inschrijving is reeds geopend. Schrijf je vast in. Dan kun je vast beginnen met trainen en voorinschrijven is een stuk goedkoper dan inschrijven op de dag zelf.

Historisch
De Marquetteloop - zoals het evenement in de volksmond heet - wordt dit jaar voor de 38ste keer gehouden. Het evenement staat bekend om de sfeer, veel (bekende) toeschouwers langs de weg, en vertederende momenten tijdens de Tata Kids of Steel run. Met recht is de Marquetteloop een Heemskerkse traditie die in ere wordt gehouden.

Lokale ondernemers
In 2019 zijn meer sponsormogelijkheden mogelijk dan eerder. Lokale ondernemers worden hiervoor benaderd. En voor iedere deelnemer adviseren wij met verve: koop je hardloopuitrusting bij de plaatselijke ondernemers. Zo houden we met elkaar het Heemskerkse centrum in stand.

Woorden van de voorzitter
De voorbereidingen in aanloop naar de Marquetteloop zijn in volle gang. Het bestuur heeft er zin in. Voorzitter Richard: “De Tata Steel Marquetteloop is al jaren een begrip in Heemskerk. Ben jij er al klaar voor? Zet 23 juni in je agenda, want dit evenement is van ons allemaal.”

Business teams welkom
Deelname aan de Marquetteloop met je collega’s of klanten, is een ervaring die je nog lang bijblijft.  Doe mee met een bedrijfsteam (min 4 personen) en je wordt met zorg ontvangen, je krijgt na afloop een drankje en een hapje bij de Waterakkers en elk winnend team op de 7, 14 en 21,1 km wordt gehuldigd en krijgt een beker. Hoe dan ook, een VIP-gevoel voor ieder bedrijfsteam dat meeloopt. Stuur een mailtje naar [email protected] voor meer informatie.

Inschrijven
Wil je meedoen? Schrijf je in via www.inschrijven.nl of via de website van atletiekvereniging DEM (www.avdem.nl/wegwedstrijden/marquetteloop). Deelname is mogelijk voor de 7 km, 14 km of de halve marathon. Kinderen t/m 12 jaar kunnen meedoen met de 1300 meter en t/m 15 jaar met de 3300 meter.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing