Open Dag begraafplaats Duinrust

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK – De gemeentelijke begraafplaats Duinrust organiseert in samenwerking met diverse regionale uitvaartbedrijven een open dag. Deze vindt plaats op zaterdag 24 mei 2014 van 10.30 tot 15.00 uur. Tijdens de open dag is het mogelijk om informatie te krijgen over de vele mogelijkheden voor de invulling van een uitvaart, het begraven zelf en verschillende asbestemmingen.

Er is speciale aandacht voor bijzondere vormen van begraven, o.a. bovengronds begraven, keldergraven, natuurlijk begraven en de 'Duinrustcrematie'. Ook zijn er steenhouwers aanwezig en kunnen bezoekers zich oriënteren op de mogelijkheden van grafbeplanting. Een notaris beantwoordt alle vragen die nabestaanden kunnen hebben over de afwikkeling van een nalatenschap of over het opstellen van een testament.

Aan de open dag van de gemeentelijke begraafplaats Duinrust werken de volgende bedrijven mee: Uitvaartverzorging IJmond, Eeken uitvaartverzorging, Uitvaartverzorging Van Eerden, Bloemisterij de Duinroos, Groot Natuursteen, Memorial Gedenktekens, grafbeplanting/verlichting Peter Mulder, Batenburg Notarissen en Janssen & Van Commenée notarissen en Den Boer Econorm.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress