Open dag Broedmachine

Door: Jan Pronk

Foto band Fleebag dat een optreden geeft in Podiumcafe TOOS

BEVERWIJK - De broedplaats van uitvinders, muzikanten en makers genaamd Broedmachine in Beverwijk opent deze zaterdag (21 mei) de deuren voor een open dag om het 5-jarig bestaan te vieren. In de afgelopen 5 jaar is het pand aan de Parallelweg omgetoverd tot een veelzijdige vereniging van startende creatieve ondernemers die zich vooral onderscheiden door vernieuwing en duurzaamheid.

In het gebouw vind je een gedeelde werkplaats, oefenruimtes en een flexwerkplek. Startende makers met een goed idee en ambitie kunnen hier proberen, uitvinden en samenwerken met ervaren machinebewoners en mentoren.

Overdag worden er diverse workshops en demo's georganiseerd zoals houtbranden op een knijper, etsen, zeefdrukken en keramieke kom draaien. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen. Er staat een groot springkussen voor hen klaar, er is een workshop droogvilten en tevens kunnen zij een spannende speurtocht doen die door het gehele gebouw gaat. De hele dag en avond zijn er muzikale optredens geprogrammeerd op het podium bij Podiumcafe TOOS. Acts als Fleebag, Jack Juda, Chic Boutiq, Blubberbeats, EKKE, Hete Peper, Dikzak DJ Team en de IJmond popschool zullen het podium betreden om houden de sfeer opzwepend en gezellig.

Het feest duurt de hele dag. De deuren gaan om 10:30 open en de laatste act is om 02:00 afgelopen. Iedereen is van harte welkom; van jong tot oud!

De Broedmachine is de vinden op de Parallelweg 7 te Beverwijk. De entree is gratis.

VOOR MEER INFORMATIE, BEL: Rick Diemeer, 06 3406 9595.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing