Open dag op Fort aan Den Ham

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zondag  26 augustus 2018 is open dag op Fort aan Den Ham en wordt tevens, alweer voor de vierde keer, het Militair Evenement georganiseerd. De organisatie ligt in handen van Stichting Rijdend Museum Militair Erfgoed (SRMME.nl) en wordt daarbij ondersteund door o.a. Stichting Fort aan den Ham. Het fort is geopend van 10 tot 17 uur.


Het Militair Evenement wordt georganiseerd deels om stil te staan bij ons historische verleden, dat te herdenken en te vieren, deels moet het de bekendheid van- en het draagvlak voor de Stelling van Amsterdam vergroten. Speciale aandacht wordt hier besteed aan Fort aan den Ham, waar het evenement plaatsvindt.


Het evenement staat in het teken van vrijheid, 73 jaar bevrijding en het handhaven van vrijheid na de Tweede Wereldoorlog. Het wil een indruk geven van de inspanningen die met mensen en materieel geleverd hebben in de strijd voor vrede.


Het Militair Evenement richt zich op een brede doelgroep van ouders met kinderen, maar ook subdoelgroepen als veteranen, liefhebbers van militaria, re-enactment, etc.
Kaartjes voor het evenement zijn online te bestellen via www.srmme.nl of op de dag zelf aan de poort van Fort aan den Ham, Busch en Dam 13 te Uitgeest.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing