Open Huis Dag van de Hond

Door: Ab Jenema

REGIO - Op zondag 22 mei wordt voor de zesde keer de landelijke Dag van de Hond georganiseerd. De Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden (V.D.H.) kringgroep Kennemerland, Ritsaertlaan 2 te Heemskerk heeft een informatief programma samengesteld voor alle hondenliefhebbers. Het programma start om 11.00 en eindigt om 16.00 uur.

Tijdens deze dag kan iedereen, met of zonder hond, gratis terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en diverse vormen van hondensport.

Gedurende de hele dag worden er demonstraties gegeven zoals: Apél; Verdedigingswerk; Behendigheid; Speuren (speciaal ook met kinderen) en spelletjes zoals sorteren.

Er zijn activiteiten speciaal voor kinderen, de dierenambulance komt, een dierenarts assistent geeft uitleg over gebitsverzorging, er is een marktkraam met 2e hands hondenspulletjes, de leukste baas verkiezing. Er is een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen, bezoekers kunnen met hun hond op de foto en er zijn natuurlijk verschillende honden! Ook is er informatie over Duitse herdershonden met stamboom naar hun afkomst.

We zamelen plastic doppen in voor de stichting Hulphond Nederland, doet u mee?
Voor iedere bezoeker is er bij vertrek een leuke draagtas met informatie en aanbiedingen. 

Graag tot ziens op 22 mei 2016 tijdens de Dag van de Hond bij  kringgroep Kennemerland

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing