Open huis Rode Kruis Ziekenhuis

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op zaterdag 12 oktober organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)  een open huis van 10.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen is  van harte welkom!

Met trots bieden wij een gevarieerd programma met rondleidingen, workshops, presentaties en demonstraties aan. En natuurlijk zijn er ook leuke kinderactiviteiten bij de speciaal ingerichte kidscorner!

Thema open huis: #ontdekken #trotsopRKZ
Ontdek hoe het is om binnen tien minuten tijd te ontsnappen uit de rook gevulde ruimte in de Fire Safety Truck. Spannend! Doe het behendigsspel bij Recruitment en stel hier al je vragen over werken in het RKZ. Zin in een smoothie? Fiets zelf je eigen smoothie bij elkaar op de shakefiets bij het RKZ Obesitascentrum.
 

Kidscorner
Kom je een kijkje nemen bij de kidscorner? Jouw gewonde pop of zieke knuffel maakt de poppendokter weer beter. Hier kun je ook een wondje of blauwe plek laten schminken. Gelukkig helemaal pijnloos maar net écht!

Rondleidingen
Elke dertig minuten start een rondleiding. Deze duurt ongeveer 20-30 minuten. Je krijgt tijdens de rondleiding een blik achter de schermen bij: de Operatiekamer, Centrale Sterilisatieafdeling, Acute Opname Afdeling en de Kleding Uitgifte Automaat en Kleding Inname Automaat en de kraamsuites. Vraag tijdens het open huis bij de informatiestand bij de hoofdingang van het ziekenhuis een toegangskaartje voor de rondleiding van je keuze. Let op: kom op tijd om je aan te melden voor een rondleiding bij de informatiestand. Er kunnen maximaal twaalf mensen per rondleiding mee.  Vol = vol.

Gratis parkeren

Parkeren is gratis op zaterdag 12 oktober tussen 10.00 uur – 15.30 uur.

 

Kijk voor meer informatie over het programma op www.rkz.nl/openhuis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing