Open Imkerijdagen op De Baak op zaterdag 9 juli

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op zaterdag 9 juli staat kinderboerderij De Baak de hele dag in het teken van de bij. Daarnaast zijn er van 14.00 tot 16.00 uur allerlei activiteiten te doen waarbij je alles leert over het leven van de bij.

 ’s Ochtends wordt er honing geslingerd in de educatieruimte en in de middag tussen 14.00 en 15.00 uur kunnen kinderen dit zelf uitproberen! Daarnaast kun je tussen 14.00 en 16.00 uur honing proeven, een bijenwaskaars of bijenhotel maken en is er een imker aanwezig waar je al je vragen aan kunt stellen. Ook gaan we op onderzoek naar het leven van de bij, door het broedsel van bijen onder de microscoop te bestuderen.

De Open Imkerijdag op kinderboerderij De Baak wordt georganiseerd door imkerschool Beverwijk en NME Beverwijk. Op zondag 10 juli is er daarnaast ook nog een Open Imkerijdag op het bijenpark aan de Kaagweg in Beverwijk. Voor meer informatie kijkt u op www.imkerschool.nl

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!  

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing