Open Voetbaldag voor jongens en meiden bij R.K.V.V. DEM

Door: Ab Jenema

Foto van de training, gemaakt door Elly Bouwens.

BEVERWIJK - Op woensdag 5 juni organiseert DEM een open training voor jongens en meiden die op een leuke manier willen kennismaken met voetbal. Onder begeleiding van de leukste en beste jeugdtrainers van de regio, kan ieder meisje tussen 6 en 15 jaar en iedere jongen tussen 6 en 15 jaar lekker komen meedoen.

Tijdens de open training worden er verschillende voetbaloefeningen en partijvormen georganiseerd. Het maakt niet uit of je nu al jaren voetbalt of dat je nog nooit een bal hebt geraakt, samen met onze trainers laten wij je kennismaken met het leukste spelletje ter wereld.

Kom meedoen, alleen of met je vriend(in)
Wil je meedoen met de open training? Geef je dan op via de website van DEM: www.rkvvdem.nl.
Als je samen met een vriend of vriendin wil meedoen, geef dan aan dat je graag met elkaar wil trainen. Bij DEM hebben we meidenteams, jongensteams en gemixte teams. Plezier en lol in het voetbal staan voorop!

Volgend jaar meer gezellige meidenteams!
Rudy van der Kolk, trainer van de MO-11: "Het mooiste van afgelopen seizoen is de vriendschap tussen de meiden. Sommige teams zijn kampioen geworden, maar ook als dat niet gelukt was hadden we net zo hard gefeest! Ik hoop dat we volgend jaar weer zo een leuk seizoen hebben met nog veel meer meidenteams".

Plezier, beweging en sociale ontwikkeling is belangrijk voor kinderen!
Stanley Herf, volgend seizoen hoofdtrainer van de jongste jeugd: "Als de jongens en meiden na de training vragen of ze nog even samen mogen blijven voetballen doe ik meestal nog even mee. Tegenwoordig zijn kinderen veel bezig met games en apparaten, het plezier waarmee ze komen voetballen vind ik het allermooiste."

 

Schrijf je in en doe mee. Locatie: DEM, sportpark Adrichem. Datum en tijd: woensdag 5 juni van 17:00 tot 18:30 uur.

 

Meer informatie over de DEM open voetbaldag: [email protected].

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing