Opening sfeervolle afscheidslocatie Heemskerk

Door: Ab Jenema

Heemskerk – Sinds januari biedt Wanmaker Uitvaart, na de verkoop van het pand van Memoria Uitvaartzorg, twee sfeervol ingerichte afscheidskamers aan de Maerelaan 6 in Heemskerk. Een locatie waar Mandy trots op is. Huiselijk en warm, af van het “uitvaartcentrum-gevoel.”

 

Om zèlf een gevoel te krijgen bij Wanmaker Uitvaart nodigt Mandy Wanmaker u uit voor de opening. Op 16 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Maerelaan 6 in Heemskerk om kennis te maken met Mandy en de prettige locatie.

 

Uiteraard leidt Mandy u rond zodat u de twee pas gerealiseerde afscheidskamers kunt bekijken, net als haar uitvaartwinkel met bijzondere gedenkartikelen.

Tevens vertelt zij u wat u kunt verwachten rondom een afscheid.

U ervaart meteen hoe integer zij omgaat met het overbrengen van een overledene. Dit gebeurt via de achterkant van de locatie, en niet via de vooringang waar ook de wekelijkse markt plaats vindt. Aan de voorzijde bevindt zich de uitvaartwinkel die van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.30 uur is geopend en andere momenten ook op afspraak.

 

Heeft u vragen? Belt of mailt u gerust op telefoonnummer 0251 – 254 135 of via e-mail [email protected].

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing