Opening Talentenlab met Minecraft-toernooi!

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op woensdag 7 februari vindt de opening plaats van het Talentenlab: De plek waar je je talenten op het gebied van mediawijsheid, techniek en taal kunt ontdekken.
Iedere woensdag van 15:00 – 17:00 uur kunnen kinderen van 6 – 12 jaar aan de slag in de vestiging Beverwijk van Bibliotheek IJmond Noord.
Je mag gratis meedoen, maar soms maak je iets dat je mee naar huis mag nemen en dan rekenen we een klein bedrag.


Wethouder Erol opent het Talentenlab op woensdag 7 februari. Iedereen is van harte welkom! Kinderen van 6-12 jaar kunnen vervolgens meedoen aan een Minecraft-toernooi, wel van te voren aanmelden! Op 14 februari is het vervolg van het toernooi en de prijsuitreiking. Wil je meedoen? Meld je gauw aan bij de Klantenservice in de bibliotheek of reserveer jouw kaartje via de website, want vol = vol.

Minecraft-toernooi:

Datum: 7 en 14 februari
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Wie: voor kinderen van 6-12 jaar
Waar: Vestiging Beverwijk, Kerkplein 5

In de bibliotheek ligt een flyer voor je klaar met het programma van het Talentenlab voor 2018 of kijk op onze website. Elke maand een ander thema!

Tevens zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor het Talentenlab. Ben je technisch en mediawijs geschoold, vind je het leuk om iets aan kinderen te leren, ben je vindingrijk, geduldig en beschikbaar op woensdagmiddag van 15:00-17:00 uur (behalve in de zomermaanden)? Meld je dan aan bij Anja Westra:  awestra@obijmond.nl of bel naar 0251 228591.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl