Opnieuw inloopavond over staalslakken

BEVERWIJK - Er komt opnieuw een bijeenkomst over het gebruik van staalslakken in het Aagtenpark. Het college heeft geconstateerd dat de informatieavond die op 2 december 2014 werd georganiseerd de onrust bij de aanwezigen niet voldoende heeft weggenomen. 

Het wordt een inloopavond waar geïnteresseerden informatie kunnen krijgen en vragen kunnen stellen aan diverse specialisten. De inloopavond wordt gehouden in de King Arthurzaal in wijkcentrum Citadel aan het Steenhouwerskwartier 27 in de wijk Broekpolder. Op dit moment is alle beschikbare informatie al voor iedereen toegankelijk op de gemeentelijke website met verwijzing naar of download van rapporten en documenten.

Vorige week maandag is aannemingsmaatschappij Van Gelder BV in opdracht van de gemeente Beverwijk gestart met de aanvoer en verwerking van 70.000 kubieke meter gecertificeerde staalslakken in de ophooglaag van de vierde en tevens laatste fase van het Aagtenpark in aanleg. De aanvoer van de staalslakken loopt naar verwachting nog door tot begin maart 2015. Tijdens het kerstreces ligt de aanvoer gedurende een periode van twee weken stil, maar vanaf maandag 5 januari 2015 wordt weer volop aan de voltooiing van het Aagtenpark gewerkt.

De bijeenkomst zal worden gehouden op dinsdag 13 januari 2015 van 19:00 tot 21:00 uur.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress